WWS / Blue Dragon - Openbootmarkt.nl
299
page-template-default,page,page-id-299,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

WWS / Blue Dragon

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Zelflozende PE Trilam trainingsoptimist. De World Wide Sailor (WWS) werd tot 2016 verkocht onder de naam Dragon Marine. Deze boot is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Na 2016 is de mal volledig aangepast, boten vanaf dit bouw jaar hebben een handvat voor de mast waardoor het gemakkelijker is de boot op de kant of trolley te trekken. Dit handvat is ook ideaal voor instructeurs om de boot even bij zich te houden voor het geven van instructies. Daarnaast is er op de modellen vanaf 2016 mogelijk een extra ratel blok te plaatsen.

Van de World Wide Sailor zijn meer dan 13.500 boten geproduceerd. Een zeer degelijke betrouwbare boot voor jeugd tussen de 6-13 jaar. www.wwsailing.com

Kenmerken

CATEGORIE

NVT

LENGTE

2.37 m

AANTAL PERS.

1-2

GEWICHT ROMP

39 kg

MATERIAAL

PE trilam

ZEILOPPERVLAK

3.5 m2

GROOTZEIL

3.5 m2

MAST

1 Deel

TRANSPORT

Op het dak van een auto of op een combi-trailer.

Prijs aanvragen

Gebruik het onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Wij informeren je dan over onze actuele voorraad en beschikbare prijzen. Je kan beschikbare boten op hun afhaaladres bezichtigen voordat je tot aankoop overgaat.

    Op alle aankopen via openbootmarkt.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk onze voorwaarden.

    We hechten grote waarde aan je privacy. We gaan zorgvuldig om met je gegevensĀ en gebruiken die alleen om contact met je op te nemen over je aanvraag.
    Bekijk ook onze privacy policy.