Topper Topaz Uno + - Openbootmarkt.nl
321
page-template-default,page,page-id-321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Topper Topaz Uno+

Prijs op aanvraag

Omschrijving

De Topper Topaz Uno+ is dé ideale gezinsboot voor zowel volwassenen als kinderen. Doordat de boot een groot drijfvermogen heeft en zeer sportief is qua design, is de boot binnen een gezin door iedereen vanaf 13 jaar te varen. Vader of moeder kunnen lekker alleen varen of samen. Maar ook de kinderen kunnen alleen of met z’n tween heerlijk genieten. Ook de combinatie volwassene en kind is geen probleem. Wat wil je nog meer?!

Kijk ook op: www.toppersailboats.nl

Kenmerken

CATEGORIE

Jeugd/Volwassenen

LENGTE

3.86 m

BREEDTE

1.45 m

AANTAL PERS.

1-2

GEWICHT ROMP

60 kg

CONSTRUCTIE

PE Trilam

ZEILOPPERVLAK

7.52 m²

GROOTZEIL

5.64 m²

FOK

1.88 m²

MAST

2 Delen

TRANSPORT

Op het dank van een auto of op een combi-trailer.

Prijs aanvragen

Gebruik het onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Wij informeren je dan over onze actuele voorraad en beschikbare prijzen. Je kan beschikbare boten op hun afhaaladres bezichtigen voordat je tot aankoop overgaat.

    Op alle aankopen via openbootmarkt.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk onze voorwaarden.

    We hechten grote waarde aan je privacy. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken die alleen om contact met je op te nemen over je aanvraag.
    Bekijk ook onze privacy policy.