Laser Pico - Openbootmarkt.nl
345
page-template-default,page,page-id-345,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Laser Pico

Prijs op aanvraag

Omschrijving

De Laser Pico is een comfortabele, stabiele zeilboot, die onder iedere weersomstandigheid gemakkelijk te zeilen is. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, iedereen heeft plezier in deze boot. Door de stabiele rompvorm, de ruime zelflozende kuip, de hoge giek en het gemakkelijk te bedienen reefbaar grootzeil is de Laser Pico de ultieme boot waar beginners zich direct comfortabel in voelen en goed mee overweg kunnen. Maar ook goede zeilers zie je met veel plezier in de Pico Race zeilen! Je kunt alleen zeilen of met zijn tweeën. Door romp is onverwoestbaar en onderhoudsvrij.

Kenmerken

CATEGORIE

Jeugd/Volwassenen

LENGTE

3.50 m

BREEDTE

1.43 m

AANTAL PERS.

1-2

GEWICHT ROMP

70 kg

CONSTRUCTIE

PE

ZEILOPPERVLAK

6.23 m²

GROOTZEIL

5.14 m²

FOK

1.09 m²

MAST

2 Delen

TRANSPORT

Op het dak van een auto of op een combi-trailer.

Prijs aanvragen

Gebruik het onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Wij informeren je dan over onze actuele voorraad en beschikbare prijzen. Je kan beschikbare boten op hun afhaaladres bezichtigen voordat je tot aankoop overgaat.

    Op alle aankopen via openbootmarkt.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk onze voorwaarden.

    We hechten grote waarde aan je privacy. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken die alleen om contact met je op te nemen over je aanvraag.
    Bekijk ook onze privacy policy.