Laser Bahia Comfort - Openbootmarkt.nl
359
page-template-default,page,page-id-359,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Laser Bahia

Prijs op aanvraag

Omschrijving

De Laser Bahia is een echte sportieve familie zeilboot. Doordat de boot is gemaakt van Polyethyleen Tri-Skin Foam, is deze vrijwel onderhoudsvrij, heel robuust en ongekend duurzaam. De rompvorm is zeer stabiel en de ruime kuip biedt binnenboord zitgelegenheid voor 5 volwassenen. Door de extra hoge giek en door het neerhouder systeem kan de bemanning in de kuip gemakkelijk heen en weer bewegen. De rolfok en het eenvoudige reefsysteem zorgen ervoor dat zeilers van ieder niveau onder alle omstandigheden kunnen zeilen.

Kenmerken

CATEGORIE

Jeugd/Volwassenen

LENGTE

4.60 m

BREEDTE

1.80 m

AANTAL PERS.

1-6

GEWICHT ROMP

155 kg

CONSTRUCTIE

PE

ZEILOPPERVLAK

14.25 m²

GROOTZEIL

10.50 m²

FOK

3.75 m²

MAST

2 Delen

TRANSPORT

Combi-trailer

Prijs aanvragen

Gebruik het onderstaand formulier om contact met ons op te nemen. Wij informeren je dan over onze actuele voorraad en beschikbare prijzen. Je kan beschikbare boten op hun afhaaladres bezichtigen voordat je tot aankoop overgaat.

    Op alle aankopen via openbootmarkt.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk onze voorwaarden.

    We hechten grote waarde aan je privacy. We gaan zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken die alleen om contact met je op te nemen over je aanvraag.
    Bekijk ook onze privacy policy.